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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第54輯

管理栄養士と栄養士の臨床スキルの差異

https://doi.org/10.24516/00000361
https://doi.org/10.24516/00000361
c1d6f5ec-7cd3-4fbd-b6bb-a1040dc9a961
名前 / ファイル ライセンス アクション
kanri_kayashita.pdf Kanri_Kayashita (21.8 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-10-31
タイトル
タイトル 管理栄養士と栄養士の臨床スキルの差異
タイトル
タイトル Difference of clinical skill between dietitian and registed dietitian
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 管理栄養士
キーワード
主題Scheme Other
主題 栄養士
キーワード
主題Scheme Other
主題 スキル
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000361
ID登録タイプ JaLC
著者 栢下, 淳

× 栢下, 淳

栢下, 淳

ja-Kana カヤシタ, ジュン

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早川, 麻理子

× 早川, 麻理子

早川, 麻理子

ja-Kana ハヤカワ, マリコ

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Kayashita, Jun

× Kayashita, Jun

en Kayashita, Jun

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Hayakawa, Mariko

× Hayakawa, Mariko

en Hayakawa, Mariko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 In this study, we research obtained technique to dietitian who working clinical space. The research factor was 17 items and checked self-assessment. Over half dietitian possible item is one only, and that item is blood data can understand. On the other hand, over half dietitian impossible items were five items, and those items were [we have communication skill] [we assessed digestion symptom] [we assessed functional factor] [we can assess condition of nutritional ingestion] [we decided stress factor]. Furthermore we compared registrant dietitian versus non- registrant dietitian. Registrant dietitian was significantly skillful at 6 items compared non- registrant dietitian.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 In this study, we research obtained technique to dietitian who working clinical space. The research factor was 17 items and checked self-assessment. Over half dietitian possible item is one only, and that item is blood data can understand. On the other hand, over half dietitian impossible items were five items, and those items were [we have communication skill] [we assessed digestion symptom] [we assessed functional factor] [we can assess condition of nutritional ingestion] [we decided stress factor]. Furthermore we compared registrant dietitian versus non- registrant dietitian. Registrant dietitian was significantly skillful at 6 items compared non- registrant dietitian.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 54, p. 109-111, 発行日 2004
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004449253
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Ver.1 2023-05-15 08:16:05.629133
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