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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第57輯

大学生の調理に対する意識調査

https://doi.org/10.24516/00000283
https://doi.org/10.24516/00000283
6e6ad670-e039-4f33-8df0-e0d7602cc7bd
名前 / ファイル ライセンス アクション
daigaku_hori.pdf Daigaku_Hori (217.5 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-08-13
タイトル
タイトル 大学生の調理に対する意識調査
タイトル
タイトル Research on the cooking habits among college students
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 料理
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理用語
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理技術
キーワード
主題Scheme Other
主題 大学生
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000283
ID登録タイプ JaLC
著者 堀, 光代

× 堀, 光代

堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

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平島, 円

× 平島, 円

平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

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磯部, 由香

× 磯部, 由香

磯部, 由香

ja-Kana イソベ, ユカ

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長野, 宏子

× 長野, 宏子

長野, 宏子

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Hori, Mitsuyo

× Hori, Mitsuyo

en Hori, Mitsuyo

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Hirashima, Madoka

× Hirashima, Madoka

en Hirashima, Madoka

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Isobe, Yuka

× Isobe, Yuka

en Isobe, Yuka

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Nagano, Hiroko

× Nagano, Hiroko

en Nagano, Hiroko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A survey was conducted among 204 college freshman to investigate their cooking habits. Almost all of them lived in the Tokai area (Gifu, Aichi, and Mie Prefectures), and 72% of them lived with their families. We found that students living with their families rarely prepared meals at home. However, more than 55% of them liked cooking and less than 7% of them disliked it. Having a specialty dish, the frequency or time spent for preparing a meal depended on whether they like or dislike cooking. We found that we must consider the contents of cooking practices because some of them could not prepare Japanese stocks, could not peel apples, and could not cook fish.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 A survey was conducted among 204 college freshman to investigate their cooking habits. Almost all of them lived in the Tokai area (Gifu, Aichi, and Mie Prefectures), and 72% of them lived with their families. We found that students living with their families rarely prepared meals at home. However, more than 55% of them liked cooking and less than 7% of them disliked it. Having a specialty dish, the frequency or time spent for preparing a meal depended on whether they like or dislike cooking. We found that we must consider the contents of cooking practices because some of them could not prepare Japanese stocks, could not peel apples, and could not cook fish.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 57, p. 61-65, 発行日 2007
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110006840575
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Ver.1 2023-05-15 08:17:20.426094
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