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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第58輯

食物栄養および家政教育専攻学生の調理意識と技術の現状

https://doi.org/10.24516/00000255
https://doi.org/10.24516/00000255
802b84af-607c-4caf-8a11-4653449d6f67
名前 / ファイル ライセンス アクション
eiyou_hori.pdf Eiyou_Hori (162.1 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-07-01
タイトル
タイトル 食物栄養および家政教育専攻学生の調理意識と技術の現状
タイトル
タイトル Cooking habits and skills among college students majored in food and nutrition or home economics education
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 料理
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理用語
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理技術
キーワード
主題Scheme Other
主題 大学生
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000255
ID登録タイプ JaLC
著者 堀, 光代

× 堀, 光代

堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

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平島, 円

× 平島, 円

平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

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磯部, 由香

× 磯部, 由香

磯部, 由香

ja-Kana イソベ, ユカ

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長野, 宏子

× 長野, 宏子

長野, 宏子

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Hori, Mitsuyo

× Hori, Mitsuyo

en Hori, Mitsuyo

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Hirashima, Madoka

× Hirashima, Madoka

en Hirashima, Madoka

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Isobe, Yuka

× Isobe, Yuka

en Isobe, Yuka

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Nagano, Hiroko

× Nagano, Hiroko

en Nagano, Hiroko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Questionnaire research was conducted to investigate cooking habits and skills among 204 college students. Eighty seven students were food and nutrition major or home economics education major. The students, which majored in food and nutrition or home economics education, prepared or cooked a meal more often and they spent longer time for preparing or cooking a meal, compared with other students. Moreover most of them had a specialty dish. We found that the students, which majored in food and nutrition or home economics education, were interested in food and cooking compared with other students.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 Questionnaire research was conducted to investigate cooking habits and skills among 204 college students. Eighty seven students were food and nutrition major or home economics education major. The students, which majored in food and nutrition or home economics education, prepared or cooked a meal more often and they spent longer time for preparing or cooking a meal, compared with other students. Moreover most of them had a specialty dish. We found that the students, which majored in food and nutrition or home economics education, were interested in food and cooking compared with other students.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 58, p. 87-91, 発行日 2008
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110007356549
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Ver.1 2023-05-15 08:17:36.759162
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