ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第60輯

料理習得に対する高校までの調理実習の影響

https://doi.org/10.24516/00000199
https://doi.org/10.24516/00000199
28d609d5-0852-487c-b8c5-c139034c12bd
名前 / ファイル ライセンス アクション
Ryouri_Hori.pdf Ryouri_Hori (199.1 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-06-30
タイトル
タイトル 料理習得に対する高校までの調理実習の影響
タイトル
タイトル Effects of cooking practices at school on students cooking skills
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 料理
キーワード
主題Scheme Other
主題 大学生
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理実習経験
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理技術
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000199
ID登録タイプ JaLC
著者 堀, 光代

× 堀, 光代

堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

Search repository
平島, 円

× 平島, 円

平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

Search repository
磯部, 由香

× 磯部, 由香

磯部, 由香

ja-Kana イソベ, ユカ

Search repository
長野, 宏子

× 長野, 宏子

長野, 宏子

ja-Kana ナガノ, ヒロコ

Search repository
Hori, Mitsuyo

× Hori, Mitsuyo

en Hori, Mitsuyo

Search repository
Hirashima, Madoka

× Hirashima, Madoka

en Hirashima, Madoka

Search repository
Isobe, Yuka

× Isobe, Yuka

en Isobe, Yuka

Search repository
Nagano, Hiroko

× Nagano, Hiroko

en Nagano, Hiroko

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A survey was conducted among 534 college freshmen (2008-2009, age:18-20) to investigate effects of cooking practices in home economics classes at junior high school and high school on students' cooking skills. With increasing the number of times they have experienced cooking practices, the number of students, who liked cooking and had a specialty dish, increased. Students with experiences in cooking have acquired cooking skills compared with students without experiences in cooking at junior high and high schools. We found that cooking practices at schools were quite effective on learning cooking skills for students, especially for students, who did not cook home.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 A survey was conducted among 534 college freshmen (2008-2009, age:18-20) to investigate effects of cooking practices in home economics classes at junior high school and high school on students' cooking skills. With increasing the number of times they have experienced cooking practices, the number of students, who liked cooking and had a specialty dish, increased. Students with experiences in cooking have acquired cooking skills compared with students without experiences in cooking at junior high and high schools. We found that cooking practices at schools were quite effective on learning cooking skills for students, especially for students, who did not cook home.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 60, p. 55-59, 発行日 2010
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110008593137
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:18:26.924718
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3