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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第72輯

調理学実習の学習内容の学生の習得情報

https://gifu-cwc.repo.nii.ac.jp/records/2000042
https://gifu-cwc.repo.nii.ac.jp/records/2000042
d79ce35f-c65f-4302-94dd-0bc7ab6b7768
名前 / ファイル ライセンス アクション
調理学実習の学習内容の学生の習得情報.pdf 調理学実習の学習内容の学生の習得情報.pdf (634 KB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-02-24
タイトル
タイトル 調理学実習の学習内容の学生の習得情報
言語 ja
言語
言語 jpn
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 短期大学
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 栄養士養成課程
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 調理学実習
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 習得状況
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 堀 光代

× 堀 光代

ja 堀 光代

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川島 奈都実

× 川島 奈都実

ja 川島 奈都実

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平島 円

× 平島 円

ja 平島 円

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磯部 由香

× 磯部 由香

ja 磯部 由香

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Recently, cooking knowledge and skills of junior college students have been decreasing. Therefore, a questionnaire survey was conducted to investigate cooking knowledge and skills of students and when they acquired them by taking cooking classes, and to obtain basic data regarding cooking levels for the students. The survey consisted of 33 questions. The respondents were 254 female freshmen in junior college from 2015 to 2018. They enrolled at a nutritionist training facility and took cooking classes in the first semester of their studies. It was found that more than 70% of students responded that they learned cooking knowledge and skills by taking cooking classes, indicating their cooking knowledge and skills increased by taking cooking classes. However, some knowledge and skills have not been acquired. Then, a method of teaching should be thought out to increase their knowledge and skills.
言語 en
書誌情報 ja : 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 72, p. 15-22, 発行日 2022
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
言語 ja
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0916-3174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
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Ver.1 2023-11-07 05:45:08.803951
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