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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第52輯

ほうれん草・小松菜の鉄分含有量の調査

https://doi.org/10.24516/00000449
https://doi.org/10.24516/00000449
27c019d8-729e-4127-a4e5-9a21dab22e36
名前 / ファイル ライセンス アクション
Hourensou_watanabe.pdf Hourensou_Watanabe (39.0 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2021-03-22
タイトル
タイトル ほうれん草・小松菜の鉄分含有量の調査
タイトル
タイトル Research on iron components in spinach and komatsuna
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000449
ID登録タイプ JaLC
著者 渡辺, 優子

× 渡辺, 優子

渡辺, 優子

ja-Kana ワタナベ, ユウコ

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清水, 英世

× 清水, 英世

清水, 英世

ja-Kana シミズ, ヒデヨ

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Watanabe, Yuko

× Watanabe, Yuko

en Watanabe, Yuko

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Shimizu, Hideyo

× Shimizu, Hideyo

en Shimizu, Hideyo

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The purpose of this study is to investigate how much iron is contained in spinach and komatsuna bought at stores in Gifu City. Difference of iron content between special cultivation and customary them ware researched, seasons (July-October) too. The results are as follows.(1) Spinach contains 1.57mg% of iron on average, this value is under that in the food analysis table.(2) Komatsuna contains 1.11mg% of iron on average, this value is under that in the food analysis table.(3) The results of iron content in spinach and komatsuna did not differ with the method of cultivation. (4) The results of iron content in spinach and komatsuna did not differ by season.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 The purpose of this study is to investigate how much iron is contained in spinach and komatsuna bought at stores in Gifu City. Difference of iron content between special cultivation and customary them ware researched, seasons (July-October) too. The results are as follows.(1) Spinach contains 1.57mg% of iron on average, this value is under that in the food analysis table.(2) Komatsuna contains 1.11mg% of iron on average, this value is under that in the food analysis table.(3) The results of iron content in spinach and komatsuna did not differ with the method of cultivation. (4) The results of iron content in spinach and komatsuna did not differ by season.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 52, p. 153-156, 発行日 2002
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004470976
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Ver.1 2023-05-15 08:12:14.041416
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