ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第53輯

食品の組み合わせによる抗酸化力の変化

https://doi.org/10.24516/00000394
https://doi.org/10.24516/00000394
7a794664-c0c6-4934-b1e1-8d7d9bf83aa8
名前 / ファイル ライセンス アクション
shokuhin_doke.pdf Shokuhin_Doke (95.2 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-11-30
タイトル
タイトル 食品の組み合わせによる抗酸化力の変化
タイトル
タイトル An antioxidant activity which changed by the variety of food
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 antioxidant
キーワード
主題Scheme Other
主題 taros
キーワード
主題Scheme Other
主題 radical reaction
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 antioxidant
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 taros
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 radical reaction
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000394
ID登録タイプ JaLC
著者 道家, 晶子

× 道家, 晶子

道家, 晶子

ja-Kana ドウケ, ショウコ

Search repository
Doke, Shoko

× Doke, Shoko

en Doke, Shoko

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Taros was found to be a very effective antioxidant in several food. In the present study, the antioxidant activity of one food was compared to that of two kinds of food. The activity was elevated with hot pepper (shichimi) and beer yeast. The results obtained indicate that the natural antioxidants derived from taros may directly affect the scavenging of radical reactions. Taros may be considered as effective sources for combating oxidative damage in vivo and in vitro biological systems.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 Taros was found to be a very effective antioxidant in several food. In the present study, the antioxidant activity of one food was compared to that of two kinds of food. The activity was elevated with hot pepper (shichimi) and beer yeast. The results obtained indicate that the natural antioxidants derived from taros may directly affect the scavenging of radical reactions. Taros may be considered as effective sources for combating oxidative damage in vivo and in vitro biological systems.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 53, p. 125-129, 発行日 2003
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004471140
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:15:31.968658
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3