ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第53輯

市販刺身の細菌汚染実態調査

https://doi.org/10.24516/00000388
https://doi.org/10.24516/00000388
38ccc54b-6eef-4f9f-9c33-361e6c71826d
名前 / ファイル ライセンス アクション
shihan_shimizu.pdf Shihan_Shimizu (17.4 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-11-30
タイトル
タイトル 市販刺身の細菌汚染実態調査
タイトル
タイトル A Study on Bacterial Contamination of Sliced Raw Fish on the Market.
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 tuna
キーワード
主題Scheme Other
主題 cuttlefish
キーワード
主題Scheme Other
主題 sliced raw fish
キーワード
主題Scheme Other
主題 bacterial contamination
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 tuna
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 cuttlefish
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sliced raw fish
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 bacterial contamination
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000388
ID登録タイプ JaLC
著者 清水, 英世

× 清水, 英世

清水, 英世

ja-Kana シミズ, ヒデヨ

Search repository
渡辺, 優子

× 渡辺, 優子

渡辺, 優子

ja-Kana ワタナベ, ユウコ

Search repository
Shimizu, Hideyo

× Shimizu, Hideyo

en Shimizu, Hideyo

Search repository
Watanabe, Yuko

× Watanabe, Yuko

en Watanabe, Yuko

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Bacterial contamination of sliced raw fish on the market was examined. Standard Method Agar "Nissui" was used to count Standard plate count (SPC) and X-GAL Agar "Nissui" was used to count coliform bacteria. Regarding sliced raw tuna,SPC ranged from 1.5×103 to 2.3×105 cfu/g,and coliform bacteria ranged from 0 to 4.5×103 cfu/g. Similarly, regarding sliced raw cuttlefish, SPC ranged from 1.8×104 to 4.1×105 cfu/g, and coliform bacteria ranged from 2.8×102 to 1.5×104 cfu/g.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 Bacterial contamination of sliced raw fish on the market was examined. Standard Method Agar "Nissui" was used to count Standard plate count (SPC) and X-GAL Agar "Nissui" was used to count coliform bacteria. Regarding sliced raw tuna,SPC ranged from 1.5×103 to 2.3×105 cfu/g,and coliform bacteria ranged from 0 to 4.5×103 cfu/g. Similarly, regarding sliced raw cuttlefish, SPC ranged from 1.8×104 to 4.1×105 cfu/g, and coliform bacteria ranged from 2.8×102 to 1.5×104 cfu/g.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 53, p. 101-102, 発行日 2003
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004470928
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:12:10.358095
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3