ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第55輯

半固体食品におけるテクスチャーの好みに関する調査(第1報)牛乳かん

https://doi.org/10.24516/00000329
https://doi.org/10.24516/00000329
9e436657-57e5-43c9-bc6b-286085f1f1b3
名前 / ファイル ライセンス アクション
hankotai_hirashima.pdf Hankotai_Hirashima (168.5 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-10-31
タイトル
タイトル 半固体食品におけるテクスチャーの好みに関する調査(第1報)牛乳かん
タイトル
タイトル Research for favored texture of semi-solid foods : I agar jelly with milk
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 テクスチャー
キーワード
主題Scheme Other
主題 半固体食品
キーワード
主題Scheme Other
主題 官能検査
キーワード
主題Scheme Other
主題 牛乳かん
キーワード
主題Scheme Other
主題 かたさ
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000329
ID登録タイプ JaLC
著者 平島, 円

× 平島, 円

平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

Search repository
HIRASHIMA, Madoka

× HIRASHIMA, Madoka

en HIRASHIMA, Madoka

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The favored texture and hardness for agar jellies with milk were investigated by mean of sensory testing and fracture measurement, respectively. Three types of jellies were prepared with varying the quantity of milk. The agar jellies with a highest quantity of milk had less fracture stress and fracture strain compared with those of agar jellies with less quantity of milk, while having a higher Young's modulus. The sensory test panels of the sensory test preferred the agar jellies with higher quantity of milk because of their smoothness and better taste.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 The favored texture and hardness for agar jellies with milk were investigated by mean of sensory testing and fracture measurement, respectively. Three types of jellies were prepared with varying the quantity of milk. The agar jellies with a highest quantity of milk had less fracture stress and fracture strain compared with those of agar jellies with less quantity of milk, while having a higher Young's modulus. The sensory test panels of the sensory test preferred the agar jellies with higher quantity of milk because of their smoothness and better taste.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 55, p. 85-87, 発行日 2005
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004476961
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:16:38.201371
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3