ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第62輯

調理実習における短期大学生の切り方の知識向上

https://doi.org/10.24516/00000108
https://doi.org/10.24516/00000108
4709cce7-9bc8-4eff-8da9-806c5ac1239c
名前 / ファイル ライセンス アクション
Chouri_Hori.pdf Chouri_Hori (300.4 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-12-11
タイトル
タイトル 調理実習における短期大学生の切り方の知識向上
タイトル
タイトル Improvement in knowledge on cutting skills among junior college students
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 料理
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理技術
キーワード
主題Scheme Other
主題 切り方
キーワード
主題Scheme Other
主題 短期大学生
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000108
ID登録タイプ JaLC
著者 堀, 光代

× 堀, 光代

堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

Search repository
平島, 円

× 平島, 円

平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

Search repository
磯部, 由香

× 磯部, 由香

磯部, 由香

Search repository
長野, 宏子

× 長野, 宏子

長野, 宏子

Search repository
Hori, Mitsuyo

× Hori, Mitsuyo

en Hori, Mitsuyo

Search repository
Hirashima, Madoka

× Hirashima, Madoka

en Hirashima, Madoka

Search repository
Isobe, Yuka

× Isobe, Yuka

en Isobe, Yuka

Search repository
Nagano, Hiroko

× Nagano, Hiroko

en Nagano, Hiroko

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Tests for 12 basic culinary cutting ways were given to 195 female junior college students who entered the college in 2009, 2010 and 2011. We studied the effect of taking cooking classes by comparing students' correct answer rate for the tests. Tests were done before and after taking cooking classes. One point was given to each correct answer, making the full-score 12 points. The average scores before and after taking cooking classes were 7.8 points and 11.0 points, the correct answer rates being 64.9% and 91.4%, respectively. Knowledge on all cutting ways except on fine chopping improved after they took cooking classes. It was found that some students had difficulty in distinguishing some cutting ways. However, as seen in the result of the tests, the correct answer rate became higher after students took cooking classes, indicating a positive effect of taking cooking classes.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 62, p. 75-79, 発行日 2012
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110009594781
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:19:14.568527
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3