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  1. 岐阜市立女子短期大学研究紀要
  2. 第62輯

加工食品の素材に関する研究 : 蒟蒻成型に及ぼす唐辛子の影響(3)

https://doi.org/10.24516/00000104
https://doi.org/10.24516/00000104
9ba681f4-3e7b-473c-98db-2d8f3d479ae7
名前 / ファイル ライセンス アクション
Kakou_Doke.pdf Kakou_Doke (266.1 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-12-11
タイトル
タイトル 加工食品の素材に関する研究 : 蒟蒻成型に及ぼす唐辛子の影響(3)
タイトル
タイトル Studies on the Materials of Processed Foods : Effects of Red Pepper on the Formation of Konnyaku (3)
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 蒟蒻
キーワード
主題Scheme Other
主題 唐辛子粉
キーワード
主題Scheme Other
主題 塩化ナトリウム
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24516/00000104
ID登録タイプ JaLC
著者 道家, 晶子

× 道家, 晶子

道家, 晶子

ja-Kana ドウケ, ショウコ

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渡辺, 優子

× 渡辺, 優子

渡辺, 優子

ja-Kana ワタナベ, ユウコ

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Doke, Shoko

× Doke, Shoko

en Doke, Shoko

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Watanabe, Yuko

× Watanabe, Yuko

en Watanabe, Yuko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 In order to find materials for the inhibition of the gel formation by the red pepper in konnyaku were experimented with additive.Sodium Chloride (NaCl) was the most effective additional material in the gel formation of konnyaku in which included the red pepper. Our previous research was showed the different ferrous levels between two red peppers of Japanese and Korean ones. As the cation in red peppers were disturbed the gelation of the glucomannan in konnyaku, the anion in material were needed for making the konnnyaku paste and the quantity of elastic force by the glucomannann in the good food processing.
書誌情報 岐阜市立女子短期大学研究紀要
en : Bulletin of Gifu City Women's College

巻 62, p. 59-62, 発行日 2012
出版者
出版者 岐阜市立女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09163174
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10208264
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110009594777
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Ver.1 2023-05-15 08:19:47.361482
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